10.2.08

Ziua Porcilor Imbracati De La Mol


Nu inteleg care-i faza asta cu ziua indragostitilor. Adica, traducand ideea, e la moda ca intr-o zi prestabilita de nush ce dobitoci, tu sa-ti iei iubita/iubitul whatever, sa-i dai tot felul de cadouri-monument ale snobismului si daca ai indeplinit functia, abia atunci iti primesti un "te iubesc" aruncat ca osul la maidanezi.

Scrie in ziarele de materie fecala ale societatii ca la moda anul asta e sa cumperi chestii cat mai costisitoare, eventual daca-ti permite buzunarul sa-i cumperi o insula. Baaah...cumpara-i direct Pamantul asta ca si-asa l-ati cumparat si distrus, cacatii dracului!

Ce e ma asta? Dovada ipocriziei imense, a snobismului in floare, o dovada vie ca dragostea SE CUMPARA si cloneaza. Banii falsi sunt ilegali, dar dragostea falsa nu. De ce dracu'? Nu e pe dos cumva si asta? Promovati o sarbatoare in care trebuie sa dovedesti cuiva ca il/o iubesti. De ce MORTII VOSTRI nu puteti dovedi asta FARA Valentine's Day? Nu sunteti in stare sau ce?

Va trebuie un ac in cur din spate care spune "hai gajicu, azi e ziua in care o duci pe gajica-ta la mol, ii cumperi tzoale de la Prada [sau insert brand here], dup-aia o dushi la un cocteil de 50 RON, apoi o dushi cu be-em-ve-ul la un party monden in club, ascultam haus pana ne cad urechile shi apoi ne masuram facturile cu ceilaltzi snobi".

Ce e cacatul asta? Aveti nevoie de o voce comuna care sa spuna: "SETATI CHEFUL PT DULCEGARII, INIMIOARE SI PUPATURI" ca daca nu, nu iubiti?

Asta e iubire? Iubirea e comandata mai nou? Cumparata? Fara un Porsche in spatele tau nu poti avea iubire? Si voi, fetelor...sunteti penibile. Ce frumos ar fi sa va imbratiseze fierul rece al masinii cu 300 KPH, macar muriti dracului.

E din ce in ce mai trist ca asta se promoveaza. Si animalele astea snoabe grohaie despre ce e dragostea. Baga 3 inimioare, 4 bluze, 1 masina si niste fite si gata, ne-au dat gata. Vai ce cuplu frumos...

Asta, trecand peste faptul ca eu cunosc 2 persoane cu numele de Valentin/Valentina care sunt super tari. Dar sincer ma bucur ca n-am numele asta pt ca vazand ce snobism e de ziua asta, ma lipseam.

Tineti minte...nu e o sarbatoare a dragostei, ci a snobismului. Si daca ati cazut in capcana asta si credeti ca aia-i dragoste, puneti-va frumos pe calea ferata si scutiti-ne.
Mi-as dori sa fi fost cianura si sa ma mancati dimineata.

2 comments:

Violet said...

i feel the same way. poate sa fie valentine's day in fiecare zi daca vreau. n-am nevoie de 14 feb.

Onishka said...

Am prieteni nascuti in ziua respectiva, altfel ar fi o zi ca oricare alta.
Ai expus foarte bine problema si ar trebui ascultata, nu batjocorita cum presupun ca o sa fie de ceva minti inguste.