25.3.08

Avem Mici Mari!


Expunere: A fost odata ca niciodata bla bla bla, un articol in Adevarul:
Desfasurarea actiunii: Ce se spune in articolul de fata... "La parter se află un café-bar de cartier în care poate intra oricine. În clubul "Pirat" însă e foarte greu de pătruns. Clădirea mohorâtă nu este pentru oricine.
Dinăuntru răzbat acordurile punk ale formaţiei Sex Pistols. Celebra "Anarchy in the UK" e un fel de imn al rebelilor. În cele două camere afumate ale barului se execută planificarea şi trasarea sarcinilor pentru "lupta revo­lu­ţionară". Priviri suspicioase sunt aruncate celor care îndrăznesc să intre acolo."

1. Cladirea normal ca nu e pentru oricine, ca daca acest oricine ar asculta punk sau rock, lumea ar fi mult mai fericita.

2. "Anarchy in the UK" e imnul rebelilor care se pretind rebeli, am si observat un comment mai jos care spune clar: "teribilism adolescentin". Nu am mari contacte cu scena punk in general, dar macar atat mai stiu si eu ca, vorba lui SLC PUNK!, e cam amuzant sa urli ANARCHY IN THE UK cand te afli intr-o alta tara. E cam principiul: "Let's pretend we're all Norwegian although we know no Norse". Macar ar putea sa strige "anarchy in Bucharest", atunci incepi sa iti faci probleme ca se planuieste ceva.

3. Am sa spun sigur ca aia care isi petrec timpul in "cele doua camere afumate" nu planuiesc toti sa rastoarne politica, si nici sa strice treaba. Poti sa planuiesti un mars de protest si de acasa, nu trebuie neaparat sa te plimbi prin baruri.


Punctul culminant: momentul cand o sa ma duc eu la baie si o sa ma defulez.


Deznodamant: In Romania pe langa sportul numit "hai sa ne facem o ocupatie din problemele altora", mai e si sportul "propaganda anti orice e peste media [minima?!] de inteligenta a urangutanului". Da, ma, aveti grija de conduita intalnirii de fata, aveti grija de anarhisti, dar nu mai faceti atata propaganda anti-punk/rock etc, pentru ca masele ne-au urat de cand lumea, asa ca n-o sa ne starpiti!

No comments: