23.3.08

Taxa pe prostie


In tarile cu pretentie de dezvoltare, precum si in societate in general, citatul "homo homini lupus" incepe sa capete o tenta de la propriu si nu numai de la figurat. Ma rog, acum nu vreau sa spun cum ca "lupus" ar trebui modificat cu "urangutanus", dar dupa cum bine stii, nu ma pot abtine. =]

Concluzia prozaica a studiul asupra involutiei rasei umane e ca, pe langa faptu' ca se mandreste in prostie cu evolutia ei presupusa, o mai si taxeaza. Adica, mai pe limbaj dur, pe cat esti de tampit, pe-atat esti platit mai mult. I-a ma s-a ince-p si eu sa scrie mai bine, ca poat-e ma platesc si astia pen-tr-u prostie! Multi dintre membrii de onoare ai junglei televiziunii [romanesti] iau in fiecare zi/luna/an salariul pe prostie. Pentru ca nu cred eu ca-i asa o mare coincidenta ca si Vanghelie, si Guta, si Andreea Banica, si MoniCA COlumbeanu, si toti astia isi iau banii pe un talent debordant. Si mai sunt si plini de bani.

Cum naiba se caca ei bani de pe-o zi pe alta fara sa faca nimic? Se spune ca e greu sa fii prost, eu zic ca-i cel mai usor pentru marea masa a societatii. E usor, nu trebuie sa gandesti deloc, ma rog nici nu poti dar deh, trebuie sa te comporti ca o maimuta in calduri si asa atragi multi de partea ta! Esti si votat! [insert idiotic face here]

Lumea se intreaba cum de sunt la putere si la TV atatea specimene...bai fratilor, VOI i-ati ales! Mai mult sau mai putin, dar voi i-ati ales! Cu siguranta ca nu EU i-am ales, ca daca era asa, era cu totul alta scena politica/de divertisment in patria noastra!

Si pe langa faptul ca stau ca legumele in galantar la capitolul miscatul sinapselor si al mutatul canalelor pe Discovery, ii mai si platiti! Cu cat esti mai dobitoc, cu atat esti platit mai bine. Iar noi, astia mai cu creier, ne tot incapatanam sa ne saracim, urlam din toti plamanii ca ne doare prostia astora, dar ne afundam din ce in ce mai mult in vise si produse ale GANDIRII, secati de bani si de putere, privind cu o stare de voma la papitoii manevrati cu prea multa batjocura de un Dumnezeu inventat.

Astia n-au Dumnezeu, ma. Ma amuza ca urla dupa mine "satanistooooo" cand ei vorbesc despre un Dumnezeu care probabil ca se intreaba cat o sa mai dureze parada asta de maimutoi. Prostia e la putere. Lipsa de talent e la putere. Ohhhh, primesc si bani pe asta... Pe cat sunt de bune masinile pe care le conduc, pe-atat sunt ei de avortati mental.

Eh, stiti voi, bogati aici, saraci pe lumea cealalta. Eu zic ca sunt saraci si aici, ca fara lucrurile alea, cine da doi bani pe ei? Masa, dar da-o dracu de masa. Masele au fost intotdeauna de cacat.

No comments: