26.4.08

Cartile De Capatai Ale Omenirii


Cautam versurile de la Type 0 Negative - "Christian Woman" cand dau peste un ad de la Google care zicea asa: "Free ebook on handling sexuality in a way that pleases God."

Nu cred ca mai are rost sa adaug ceva, doar ca...astia zic ca e free, dar pe pariu ca nu e si asta te pune putin pe ganduri. Astia ajung sa vanda asemenea gunoaie "credinciosilor" care [pardon] vor sa se fute in asemenea mod in care sa fie fara pacate. Va spun eu o chestie: daca pretindeti ca tineti post si cumparati carnati, snitzele, prajituri sau sucuri DE POST, asta nu inseamna ca tineti post cu adevarat. Asta inseamna ca sunteti niste ipocriti fraieri care se prefac ca tin post, pacalindu-L si pe Dumnezeu [asta e metafora, stii], dar si pe voi insiva pentru ca aveti impresia ca asa va mantuiti de pacate.

Mai bine decat sa va luati oua si coca cola de post, abtineti-va de la lucrurile care va fac voua placere cel mai tare, sau de la ura si prejudecati si tampeniile voastre si mancati carne, fratilor, ala e mai degraba post. Auzi, carnati de post. E ca si cum ai spune "I have a gun and I'm not afraid to use it...but it's with water". Asa, si daca tot faceti tot felul de surogate [e corect?] pentru mancarurile "pacatoase", ati ajuns acum si la ce spuneam eu la misto pana acum cateva minute: "orgasm de post".

Dupa cum vad in titlul acelui ad, se pare ca si asta s-a inventat. Lume de carton, care mananca mancare de carton si face copiii prin orgasme de post.

I rest my case.

1 comment:

herminedirt said...

aah, nu ma mai mir sa aud bazaconii de la crestini...doar de 2000 de ani numai cu bazaconii ne-au obisnuit...