6.4.08

Ieri-ul de Azi, Mainele de Poimaine

Azi, adica ieri, ma plimbam cu kid-ul meu [my best friend that is] prin Parcul Tineretului din Capitala [imbogatitilor peste noapte, a tiganilor, a carutelor cu semnul Mercedes lipit, etc]. Urma sa plec acasa si speram sa nu ma prinda ploaia pe drum [si nu m-a prins] si ne gandeam sa mai fumam doua tigari pana sa plec acasa.
Era un peisaj semi-romantic, exceptand muzica de o calitate exceptionala din parcul de distractii si a urangutanilor care iesisera la plimbarea de duminica. Batea putin vantul, norii fugeau catre noi, sa ne sperie putin... Si cum ne plimbam prin peisajul asta mirific, ne gandeam ca macar dupa summit poate orasul asta o sa fie mai "evoluat", apare dintr-un canal sapat in iarba [ :))) ] un domn, cu pielea mai negricioasa, cu privirea stearsa si printre aburi si iese pe brate ca un adevarat Fat Frumos al Capitalei noastre de basm.

De basm zic. Pai cum sa nu fie basm daca lumea inca mai chinuie saracii cai pe strazile pe care in acelasi timp alearga miile de cai putere, in care barbatii inca mai cred ca sunt secsosi daca poarta pantaloni transparenti si chiloti tanga iar fetele-si masoara sex-appeal-ul in randurile de tencuiala de pe fata.

Mai dati ba tencuiala la casele astea care se tot ridica si nu se mai termina, de raman cadavre vii ale arhitecturii!

No comments: