8.4.08

The Wall [...Of Atrocities]

O zi cu soare, de care mi-era mare dor, un oras imbibat de parfumul tevelor de esapament, in concertul etern al santierelor de pe strazile Capitalei...si inca o declaratie tacuta ca tara noastra ar trebui sa fie intr-un summit continuu. [bine, nu m-ar deranja sa stea Putin aici mereu *blush*].

Eram cu masina si ma uitam pe trotuar. Ce vad...? Un cuplu autohton al [de]generatiei noastre, hai, poate un pic mai mare decat noi, plimbandu-se mandru. Ea - intr-o fusta mini alba, cu ciorapi albi, troponei rosii si o bluza scurta alba. Nu ma deranjeaza fustele mini, desi am purtat asa ceva doar la mare. El - mandru, intr-o pereche de pantaloni de trening si nu mai stiu ce bluza.

Am boala pe moda asta cretina a tipilor imbracati in trening la ocazii [mai mult sau mai putin] speciale. De ce toti trebuie sa aiba mutra aia de urangutani avortati? Treningul e o imbracaminte pentru o anumita ocupatie, sau il porti prin casa, sau daca iesi la jogging, sau daca ai un corp bine facut si esti genul sportiv. Agassi ar arata bine in trening oriunde, pentru ca el cu asta se ocupa, se dedica, el inspira sanatate si sport mult.

Astia merg in trening la intalnire, in club, pe strada, cu cercei din aia patrati cu sticla, cu parul dat cu gel, cu o atitudine de Neanderthal [desi si aia erau mai educati, sincer...], voind sa para eleganti si moderni. Aia doi pe care am avut onoarea absoluta sa-i vad azi erau penibili, nu spun ca un cuplu sa se imbrace la fel, dar macar sa se vada ca au ceva gust. Sunt multe chestii moderne care arata bine. Dar nu pe oameni de astia.

Ce vreti voi sa aratati? Ca sunteti puternici, macho? Poate aveti succes asa acum, dar dupa cum spunea citatul asta: "When you can't do something truly useful, you tend to vent the pent up energy in something useless but available, like snappy dressing." [~Lois McMaster Bujold]...

No comments.

"All in all you're just another brick in the wall".

[*] nu-mi asum nici o responsabilitate pentru poza pe care am pus-o, e facuta in Monte Carlo acum ceva timp.

No comments: