26.5.08

Burn OUT!


I-am promis lui Silverrspells ca am sa scriu despre asta in blog, tocmai pentru ca plimbandu-ma cu ea prin Buciuresti, pe cat de bine ne simteam, pe atat cautam o cutie de Burn. Si asa am pornit-o din zona Izvor [PE JOS], cautand din magazin in magazin pana ce am ajuns in Piata ROMANA, unde am reusit sa gasim Burn.

In alta ordine de idei, vreau sa dau la filosofie. E clar, jurnalismul imi place, dar in mod limitat, imi place sa scriu doar reportaje, analize si editoriale, insa filosofia imi place in mod general. Oricum meseria...meseriile mele sunt imposibil de facut pe-aici, asa ca inca nu m-am gandit.

NU VIN LA ARTMANIA. Asta e informatie oficiala, in cazul in care multi cred ca am sa vin, nu vin. Nu am chef de bifat concerte care nu ma intereseaza in mod special... Mi-ar fi placut sa vin pentru intalnirile VF, dar e prea departe SB de mine. N-am scris mai nimic in postul asta, acum sunt in pana de inspiratie pentru ca vin examenele si desi la noi sunt usoare, starea de lipsa de chef e contagioasa.

No comments: