28.5.08

NVIDIA Mumoasa


Bah nu stiu ce am, dar nu inteleg cum de fetele astea mumoase impreuna cu cocalarii lor jmekeri considera ca lumea e invidioasa pe ei. Bine, in mod normal, in societatea lor de post-comunisti aerati de atatea prejudecati, e amuzant ca in general se cultiva libertinajul mascat cu un conservatorism notoriu.

Va jur [pe tot ce am mai putin sacru pentru ca nu merita] ca invidia e ultimul lucru pe care-as putea sa-l simt. Si in mortii ei de romana, cine dracu' a inventat cuvantul MUMOASA? Parca e un tip uman general: esti imbracat en vogue, dar ai o romana de gunoi. Sau e la moda sa pocesti o limba si nu stiu eu? Ca o observ si la colegii mei americani, si aia vorbesc cu "it get's hot in hear" sau "my dog's are kewt".

Daca vi se va spune ca "nu sunt invidioasa, ci mi-e sila", s-o credeti. Ne e sila de pretendentii la functii inalte in stat, in societate, in showbiz, care nici nu au clasa a II-a terminata cum trebuie, care si la 30 de ani ajung sa vorbeasca atat de prost limba natala de te gandesti ca sunt veniti din alte tari. Cunosc straini care vorbesc romana corect si asta e cam ciudat.

Auzi, "mumoasa". Un cuvant care suna la fel de retardat ca si grohaielile voastre.

In alta ordine de idei, ma seaca "rockerii" astia care-si dau cu parerea despre cat de TRU e cineva. Mai lasati-o moale cu astea ca deveniti exact ca restul, "I'm not goth, I'm just ME, but that guy over there isn't tr00 enough 'cuz listens to Burzum and Mayhem and that is a blasphemy."

Fuck it, I'm goin' home. Mai dati-va foc toti, distrusilor.

5 comments:

StevenHate said...

nici nu are rost sa mai spun cat de multa dreptate ai

Ethernity said...

O da... eu si asa urasc diminutivele, dar cand mai sunt si pocite...bleah, e groaznic. Si oamenii chiar se cred "cool". Nu stiu cum se suporta.

Michael said...

Nvidia, the way it's meant to be played :P ahm... glumeam.

Da, ai dreptate, dar ia-o mai moale ca nu merita te stresezi / enervezi pentru toti idiotii...

Mai astept chestii de genul "Der Übermensch". A fost chiar interesanta lectura desi contine multe informatii care necesita mai mult decat pauza de masa de la serviciu pentru a fi digerate...

the elder said...

Mi se luase la momentul acela, a trebuit sa ma defulez. Poate voi mai publica eseuri, ca vad ca v-au placut. :)

Far Away said...

In fiecare zi, copii "kul ji mijto" [si nu numai] inventeaza te miri ce cuvinte la care trebuie sa te uiti cateva minute sa le intelegi, roman fiind.