11.5.08

Top 10 Hate


Am decis sa fac un top 10 hate & love, primul va fi cel cu primele 10 chestii pe care le DETEST. S-ar putea ca la ora asta si in starea buna in care sunt sa nu pun unele lucruri pe care poate maine sa spun ca era imposibil sa le omit, dar asta este, vor mai fi si alte topuri.

So...

Top 10 Hate

1. Oamenii needucati, care considera bunul simt si bunul gust ca un lucru pentru fraieri, lor li se pare o dovada de inteligenta sa distruga tot ce le sta in cale, sa-i trateze pe ceilalti ca pe niste gunoaie. In categoria asta intra si idiotii care se holbeaza la cineva pe strada sau oriunde, indiferent de motiv, cei care merg cu telefonul sau cu casetofonul cu muzica [implicit manele] pe strada, cei care arunca gunoaie pe jos, si isi lasa mizeriile dupa gratare sau altele, cei care isi bat joc de arta, de tot ce e frumos, de oamenii care ii ignora, cei pe care ii auzi de la 100 de m etc.

2. Oamenii obisnuiti, cei carora le e teama sa-si impuna un stil si cad in patima cotidianului, care poarta ceva "pentru ca e la moda", care se considera ori superiori ori inferiori in mod excesiv, care "nu au timp" pentru pasiunile lor.

3. Ploaia - este un razboi perpetuu si mutual intre mine si ploaie, in ultima vreme de FIECARE data cand imi planuiesc ceva, ma da peste cap. Urasc ploaia de copil.

4. Nepotismul asta nenorocit care promoveaza anti-talente, promovarea inculturii si a superficialitatii in domeniile care cer exact opusul - muzica, politica, sportul, jurnalismul, scoala, dragostea.

5. 90% din cuplurile de azi, de aia sunt si singura din nou, pentru ca exista O persoana care-mi place si cu care as vrea sa fiu. Sunt cupluri in care dragostea e acolo doar cu numele, merg pe strada si n-au ce vorbi, sau se pupa tot timpul pentru ca altceva nu stiu sa faca, [,] care daca nu s-ar vedea 2 saptamani ar termina relatia. Sau sunt din obligatie, din obisnuinta, n-au sare si piper, vezi 50 ca ei pe ora, sunt deja cuplurile-cliseu.

6. Ideile preconcepute - oamenii care nu reusesc sa gandeasca pentru ei si isi ghideaza viata dupa ideile preconcepute [si de multe ori gresite] ale altora.

7. Cei care fac totul pentru a intra intr-un stereotip anume, chiar daca nu-i caracterizeaza 100% stilul. In asta intra si copiii-emo care isi alimenteaza depresivitatea si care nu stiu sa se bucure de viata, "blecarii" care nu vor sa asculte alta muzica pentru ca i-ar considera altii "untroo", etc.

8. Bogatasii de peste noapte si copiii de bani gata, care stau des prin cartierul meu, si sclavii lor care vor sa intre in lumea aia cretina prin pupatul in cur. Credinta ca "lumea lor buna" e idealul suprem si ca aceia care nu vor acea lume sunt gelosi, Doamne fereste, am umblat in cercurile alea si ma felicit ca am iesit in timp util.

9. Tarantocii care cred ca vorbesc engleza ca sa par "cool". O vorbesc pentru ca am crescut cu ea. De asemenea cei care sunt extrem de ancorati in Romania si nu au nici un contact cu alte tari, se minuneaza cand vad ceva dintr-o alta tara [nu pt ca n-au posibilitati, de aceia nu ma iau].

10. Greselile gramaticale, lipsa de interes pentru o vorbire corecta mai ales asociata cu o tinuta pe masura si preferinta pentru descoperiri inutile in loc de cele de baza care nici pana azi nu sunt puse la punct.

And the list goes on... [*] poza NU are legatura cu articolul.

6 comments:

Blashyrkh said...

Mie imi place ploaia :P :D

Dar in rest sunt de acord....mai ales la faza cu cuplurile....trist...dar adevarat ... urasc sa stau cu cineva doar pentru a nu fi singura...daca nu sunt sentimente ..... :|

the elder said...

Asta e, mai bine singur, sincer.

Onishka said...

Bai, eu faceam asta prin seria de articole 'mi s-a luat' :(

Michael said...

Da ce ai cu ploaia? :)
Din pacate, prin orasul asta "minunat" se cam face mocirla cand ploua si e neplacut, dar, ploaia in sine e frumoasa.
In rest, sunt perfect de acord.

PS: e mai bine singur, dar, dupa o vreme, devine trist... si dupa o vreme si mai lunga...

herminedirt said...

majoritatea sunt bune si, din pacate, adevarate

StevenHate said...

umila mea parere: #2 este rodul tuturor relelor(in afara de ploaie)