26.6.08

Yo-Ho


Bai, ce sa-ti zic...n-am prea avut chef sa scriu aici luna asta, mai ales pentru ca am fost cu sesiunea [ce sa spun, mare stress], si pentru ca, bla bla. In orice caz, acum cateva zile am avut parte de surpriza placuta de a mi se spune de tata ca Logan-ul rosu pe care il ginisem intr-un "magazin de masini" era vandut...LUI! =]

Ceea ce inseamna ca am masina, bah! E diesel, e full option, e chinuit de condusul meu demn de filmele de comedie [sunt incepatoare, ce vrei]. Tocmai de aia pun si o poza cu el. Asta nu inseamna ca n-o sa mai ai "placerea" sa dai peste mine in metrou/autobuz, pentru ca e un trafic de vis in Bucuresti si nu ma tin nervii sa vin in fiecare zi cu masina la scoala/bar/etc, ca "tipele cool".

Azi am mers ceva cu frana de mana trasa, prefer sa spun ca tampenia mea se datorase caldurii in exces, oricum, faptul ca decid sa fac asta public spune ceva totusi. Mai greseste omul, macar de-acum in colo o sa fiu mult mai atenta la pornire.

Azi eram in parc si vad o fetita de vreo 10 ani topless, care se plimba cu un baietas si tot ce am putut sa aud de la ea a fost "ca fac sex cu el". Interesant, considerand ca eu la 10 ani nu eram constienta de expresia "a face sex". In rest, multe...si putine.

[*] langa masina mea e masina lu' mama

3 comments:

Lady Morphine said...

Felicitari si s-o stapanesti sanatoasa!

Far Away said...

E si asta un inceput...:)

Michael said...

Welcome back!

Misto cadou, desi e oarecum impractica in orasul asta :P

Downside: daca vii cu ea cand mergi intr-un bar, nu poti bea chestii alcoolice :D

In acest moment imi vin in cap niste secvente din filmele lui Luis de Funes cu acea calugarita la volan :P
(youtube.com/watch?v=QvuY8pXekf4 - scuze de calitate).
Pacat ca nu gasesc faza aia cand ramane tipa cu juma' de masina :P