11.7.08

What's Yer Status?


Statusurile mele de pe messenger, cele care apar de multe ori, au fiecare cate un inteles subtil/subliminal si am zis sa dau cateva detalii, ca sa stii cam ce sa faci daca le vezi. Oricum eu reactionez dupa ele, si mi se pare uneori amuzant. Unele sunt luate dupa melodii, altele dupa poezii/oximoronuri de-ale mele.


Antisocial Socialist ~ in general am o stare de lipsa de chef, stau online pentru urgente si discutii cu 1-2 persoane "fidele", dar nu ma voi intinde la vorba.


Not Here, Mortal ~ evident, nu sunt langa calculator cum traditia mea e sa nu inchid messengerul daca imi ramane PC-ul deschis, prefer sa primesc o fereastra deschisa decat un offline enervant


Painting My Horror ~ imi pictez unghiile, ceea ce inseamna sa te astepti la typo-uri, scris lent, raspunsuri o data la 10 minute, etc.


We Were/He was (Electro)cute ~ ma gandesc la El, sunt cu capul in nori si dau iama prin poze sa-i mai vad.....zambetul. We were in general aminteste de intamplari ale noastre, deci e si mai rau daca vezi asta.


Dopamine Levels Low/High ~ Stare de rau/bine, dupa caz.


Amuse Me ~ Fac misto de cineva cu altcineva din lista sau singura.


Alcoholic ~ Iar ma gandesc la El, nu neaparat avand o bere in mana si nici dand in vileag anumite "preferinte", pur si simplu...dependenta.


I Am Abomination ~ Stare de chef de a controla lumea si de a o distruge, posibile discutii filosofice daca intri in vorba cu mine.


I Am The World ~ Stare de "sunt buricul Pamantului", nu neaparat in sens pozitiv.


Waiting For The Miracle ~ In general, stare emo in care astept ca El sa-mi dea vreun semn de viata sau sa se intample ceva legat de noi doi.


Access Denied/Allowed/In Process Of Denial ~ In principal asta nu inseamna ca dau ignore oricui intra in vorba cu mine, ideea e ca discutiile gen "cmf" si atat nu sunt pasiunea mea si oamenii de genul asta in general ori nu citesc statusurile, ceea ce e tampesc, ori se sperie.

Vor mai veni si altele cand imi amintesc.

5 comments:

Michael said...

Mie-mi plac doar cele care contin Axel Rudi Pell ;)

In rest, ce sa zic, din toata lista asta cam reiese ca de obicei nu ai chef de vorba... Baga si tu un status cu "acces granted" din cand in cand.

the elder said...

tu ma ai in lista nu? eu nu te am pe tine :/

Lady Morphine said...

...la mine [nu ca ar conta] apare ce ascult in winamp si se poate vedea si pe last.fm...

Morrigan said...

ce inseamna "your girlfriend is a slut" ?

the elder said...

si la mine apar melodiile cand ascult muzica.


your girlfriend is a slut e pusa pentru multe cupluri din lista care isi baga statusuri siropoase si enervante, SAU, pt iubitele fitoase si neajutorate. ;)