20.1.09

Probleme de Intelegere

A trecut deja prea mult timp de cand nu m-am mai luat de ceva si cred ca deja e timpul pentru alte probleme de intelegere a societatii. :)) Asta va fi in romana pentru ca aici am vazut ca se intampla foarte des.

La stiri sau in multe ziare, atunci cand e prezentat un caz al unei persoane care a murit in mod violent [cel mai des], aproape mereu trebuie sa se adauge "el/ea urma sa se casatoreasca peste x luni" sau "el/ea era casatorit/a de numai x luni/ani". Asa, si? Asta pentru ce e? Ca sa sporiti mila cumva? Adica daca el/ea nu urma sa se casatoreasca, moartea lui/ei violenta era mai putin dramatica sau ce? Sfatul meu e sa incetati cu replica asta pentru ca deja e rasuflata si enervanta.

Si inca ceva [asta vine dupa o discutie recenta cu cineva], de ce dracu' bagati melodia din REQUIEM FOR A DREAM in stirile voastre "triste"? De ce trebuie noi sa auzim o melodie pe care o asociem cu un film foarte bun intr-o stire despre doi care s-au taiat in sabii in nush ce comuna? Ati ramas in pana de "compozitori"?

1 comment:

Michael said...

Cam cat crezi ca va dura pana vor inlocui Requiem for a Dream cu una din "capodoperele" vreunui preavestit manelar? :P