24.3.09

Haaaaaha Salariu

De acum am sa incerc sa le inteleg pe maimutele epilate, cu cap de Barbie si creier de Neanderthal de ou, cand fac misto de mine in diverse locuri publice unde simt ca sunt pe podium [metrou, autobuz, ghenele de fitze, etc.] Da, ma, fac misto de mine si da, ma, au creier de ou. Imagineaza-ti un ou si gata. HAHAHAHAHA. Inteleg ca le e indiferent daca esti imbracat in tinte sau intr-o pereche de blugi si o geaca de piele. La ele in sat, salariul se primeste pe virginitate sau centimetru de piele care se revarsa prin zdrentele guci, dg, armani etc. Deci, ele sunt femei angajate iar eu nu am slujba, asa ca 1-0 pentru ele.

:)

Pai, ce sa zic, au descoperit o metoda ingenioasa de a avea salariu. Iti vinzi virginitatea, dar nu oricum, ci cu o prezentare amanuntita a motivului: vrei sa-ti platesti scoala, vrei sa dai juma' de bani la vreun azil inexistent, vrei sa fii mama eroina, etc. Si in loc sa ai parte de acei oameni cu mai mult de 12 clase care te-ar face una cu pamantul [si la propriu], ai parte de fan club si de adepti. Si totul e ok. Dar am o intrebare: in sat la tine ai auzit de reconstructie a himenului? Pentru ca asa, poti sa-ti iei salariul, daca nu lunar, macar anual. Asa ca nici nu trebuie sa fii virgina pana la urma, totul se poate rezolva. Cand erai mica si te intrebau ce vrei sa te faci cand vei fi "mare", ce raspundeai? Stiu! Voiai sa te faci model, ca sa apari pe copertele revistelor. Si ai ajuns model...de tampenie. Braaaaaavo! Stii ca se da salariu pentru tampenie, mai nou, nu? Braaaavo.

Ma doare capul. Ma cac in pe ele de titluri din ziare si ma intreb de ce dracu' ma uit pe ele. Ah, gata, stiu...ca sa inteleg de ce maimutele epilate fac misto de mine. :)) Vedeti ma, maimutelor, eu incerc sa va inteleg pe voi, voi de ce nu ma rasplatiti cu liniste?

NCIS Special Agent Anthony DiNozzo: Definitely didn't picture my demise like this. I always figured I'd go out like Cagney in White Heat, firey explosion. Or Redford and Newman in Butch Cassidy, in a hail of bullets.
NCIS Special Agent Leroy Jethro Gibbs: Or Charlie Chaplin in Gold Rush.
NCIS Special Agent Anthony DiNozzo: How'd he die?
NCIS Special Agent Leroy Jethro Gibbs: Silently.

1 comment:

Michael said...

:)) "reconstructie a himenului" :)) Bun asa. Era si un banc pe tema asta, da' nu vreau sa scriu chestii porcoase in commenturi :P