22.5.09

Neutral

Nu sunt impotriva homosexualilor/lesbienelor, insa nu e nevoie de o parada a sexualitatii pentru a-ti exprima/cere dreptul la libertate. Cei care merg la parada pentru a crea conflicte sunt la fel de tembeli. Nu iau partea nici Bisericii si ideilor "traditionale de familie", dar nici paradei gay.

Paradele sunt o tampenie. Sunt sigura ca sunt multi homosexuali care isi traiesc viata in liniste, fara a se imbraca in femei si a se face de ras in public. Eu as zice ca fiecare om are dreptul sa-si traiasca viata asa cum vrea, atat timp cat nu deranjeaza pe ceilalti. Foarte multi oameni heterosexuali isi fac simtita prezenta intr-un mod tampesc, asa ca nimeni nu are dreptul sa judece orientarea sexuala a unui om, ca si cum ar fi perfect.

De asemenea, cei care ii refuza din start pe homosexuali intr-un interviu pentru o slujba sunt la fel de tampiti. Un homosexual e un om ca si tine, ca si mine si cu siguranta ca isi poate face treaba la fel de bine, asa ca nu pricep ce te deranjeaza ca el prefera o persoana de acelasi sex. Si nu fii ipocrit, pentru ca daca ai auzi ca o femeie e lesbiana, ai saliva si te-ai ruga s-o vezi cu prietena ei.

Dupa mine, poti sa fii gay sau ce vrei tu, atat timp cat este un subiect privat, nu taboo, doar privat, cum ar trebui sa fie viata sexuala a fiecaruia. Hai, mai inteleg ca o povestesti unui prieten, doi, trei, dar nu intr-o parada. Iar pentru cei care-si expun viata heterosexuala in toate ziarele si pe la toate petrecerile: mai ganditi-va inainte sa-i judecati pe ei, pentru ca nu sunteti diferiti. La voi in schimb nu se cheama parada gay, ci "palmares".