23.10.09

DeLuxe

Deja m-am saturat de boala asta a romanului [in principal] de a da aceleasi stiri tampite la TV, de a se plange in ele si de a nu face nimic sau cand face, sa faca EXACT ce e mai cretin. E deja a 15a oara cand aud ACEEASI stire tampita despre romanii care fumeaza si ascund imaginile de pe pachetele de tigari, care tot nu se lasa si nu le pasa ca se pot imbolnavi si ei. Apoi urmeaza stirea cu cresterea accizelor la tigari si scaderea celor pentru BLANURI.

Pai, ma cac pe ele de blanuri si de produse "de lux". Asa va place imaginea de sarantoc infect cu X5 la poarta gospodariei si care abia are ce manca, dar isi bea cafeaua de 2 salarii prin maghernitele de lux. Omul de succes de aici trebuie sa fie snob, incult, analfabet si daca se poate, imbogatit peste noapte, daca nu, "dezbogatit" peste zi. Dar ce e mai frumos decat sa ai o decapotabila in fata grajdului unde-ti mananci slana cu ceapa si-ti intinzi gelul din cap pana ti se incretesc degetele...? Tot ce conteaza e sa acoperiti voi cacatul cu marmura si sa-l vindeti analfabetilor de "lux". In loc sa observati voi cat de fumatori suntem, faceti programe gratuite si usurati-ne "lasatul de fumat". Nu mai vindeti tigari, nu le scumpiti cu 1 leu pe an ca n-o sa ne lasam. Sunteti toti niste retardati. Si ma rog sa nu incep sa vorbesc si despre stirile din sport, ca....

Iar despre blanuri, mi-as dori sincer sa le vad pe toate bibelourile care le adora, bagate intr-o cusca si "decojite" de piele si de fite pe viu, asa cum mor animalele alea nevinovate. Atata ipocrizie - adica daca stai in legea ta, dar nu esti "acceptat" de societate pentru ca nu esti un analfabet snob, inseamna ca esti imoral, insa daca porti blanuri si iti iei yacht pe care nici nu stii sa-l navighezi - esti om de succes.

Urmeaza jocul "Gaseste diferentele": DeLuxe - DeCacat; aveti 1 secunda.

No comments: